StressFRI - Vila i stillheten

Plats: Soulroom, Sturegatan 15, Borlänge

Upplever du att:

  • livet snurrar på i ett alltför snabbt tempo
  • du har för mycket att göra och alldeles för lite tid
  • du drunknar i omgivningens önskemål och förväntningar på dig
  • du har tappat bort dig själv och inte riktigt vet vad du vill längre
  • du gör saker som du egentligen inte alls trivs med
  • det känns tungt och att du inte vill ha det så längre

Då är StressFRI något för dig. Vi träffas tre gånger, á 60 minuter, för att du ska få en möjlighet att se vad det är som skapar  stress i ditt liv. För att du ska få känna in vad det är du vill välja för att skapa ett mer hållbart och härligt liv. Du får verktyg som du kan använda i vardagen. Såväl längre meditationer och yoga som kortare andningsövningar och verktyg som gör att du kan landa och känna in vad du behöver. 

De tre tillfällena innehåller:
Samtal
Vi möts i ett tillåtande samtal där det får vara precis så som det är just nu. Du får berätta om vad det är som skapar stress i ditt liv, hur du upplever den och hur stressen påverkar dig. Ett samtal där du och dina behov är i fokus. Genom att sätta ord på det du upplever kan du få en tydligare bild av vad det är du inte vill längre och vad det är du vill välja istället.

Yoga
Vi möts i en yogastund bara för dig där du får släppa prestationen och röra din kropp i långsamma flöden. Med hjälp av andetagen och de mjuka rörelserna släpper tankar, spänningar och omgivningens önskemål/åsikter i din kropp. Yogan ger dig en aktiv vila, där fokuset på rörelsen och hur den känns i din kropp gör det lättare att släppa ”bruset” i huvudet. Under yogan får du också andningsövningar som gör att din kropp lättare kan hitta lugnet.

Meditation/andningsövningar
Vi möts i en stilla stund med ditt inre. Du får landa i dig själv med andningsövningar som lugnar ner ditt nervsystem och som gör det lättare att släppa allt runtomkring.
Du får ligga ner, på det sätt som din kropp önskar, och slappna av till en guidad meditation. Du får verktyg som hjälper dig att gå in i dig själv på djupet och hitta stillheten inom dig.

Vid frågor eller bokning:
Ring eller skicka sms till: 070-229 43 93
Din investering för tre tillfällen, á 60 min: 2 600 kr (Ord pris: 2 850 kr)

Efter de tre tillfällena har du möjlighet att boka tre nya tillfällen där du själv kan välja om du vill att de ska innehålla samtal, yoga eller meditation. Det som du är i behov av. Du har också möjlighet att boka enstaka tillfällen vid behov.

Enstaka tillfällen: 950 kr