Om mig

Jag har mina rötter i karesuandosamiskt område och i övre Kalix älvdal men är född och uppvuxen i Kiruna. Nu bor jag i Gärde, utanför Leksand, för att jag tycker att det är en så vacker miljö.
Jag ger dig en plats där du får lyssna till dig själv och ta hand om dig och din kropp en stund. Grunden är tillåtandet. Det får kännas precis som det gör, det är ok.

Min resa
Jag gick in i väggen och blev sjukskriven för utmattningsdepression. Jag var sjukskriven från och till under ett år och gick sedan tillbaka till mitt jobb på heltid. Men efter en tid gick jag in i väggen igen. Då förstod jag att nu måste jag lyssna till min kropp och välja för mig. Jag vilade, jag vistades i naturen och jag började på en yogalärarutbildning för högkänsliga, som hölls av Högkänslighet Sverige. Jag blev diplomerad yogalärare i juni 2019. Resan jag gjorde under yogalärarutbildningen bidrog till att jag valde att bli samtalsterapeut. En utbildning som jag slutförde i början av november 2019 då jag blev diplomerad samtalsterapeut. Det känns fantastiskt att jag hittade en väg ut ur utmattningen och att jag på vägen hittade något som ger mig lätt och glädjefull energi. Därför vill jag nu välkomna dig till mina yogaklasser eller till samtalsterapi. Jag vill ge dig en plats för återhämtning, där du får vara som du är och känna precis som du känner. Det är ok. Du är ok. Varmt välkommen!

Yoga
Yogan jag undervisar i utgår ifrån dig och din kropp. Här får du lyssna till din kropp och anpassa positionerna efter vad du behöver just nu. Vi rör kroppen i mjuka, lugna flöden. Du får släppa prestationen och allt det som har varit innan yogaklassen och vara närvarande i det som känns i dig precis just nu. 

I en yogaklass ingår intoning (vi landar här och nu och släpper allt annat), yogapositioner, andningsövningar och en avslutande guidad avslappning/meditation.

Samtalsterapi
I samtalsterapin får du också möjlighet att lyssna till dig själv. Vi hjälps åt att titta på det som skaver eller som du vill förändra för att sedan hitta nya perspektiv.

Vad vill du välja för dig?

Här får du andas djupa andetag, prata, mjukt röra på dig och uppleva det som känns i kroppen.