Retreat Blunda och Andas, 1-2 juni

Retreat för dig som vill möta sommaren med ökad närvaro, lugn och livsglädje.

Med yoga och meditation släpper vi vardagsstressen och varvar ner så att du kan fylla din kropp och ditt sinne med ny energi och kliva in i sommaren med lugn och harmoni i hela ditt system.

Många av oss ser fram emot sommaren. Kanske är det ledighet som lockar. Men sommaren innebär också intensiva dagar. Vi vill hinna umgås med nära och kära, fixa med allt det där som inte hinner göras under vardagar, resa, se nya platser och prova nya saker. I planeringsivern är det lätt att du glömmer bort dig själv och vad du behöver.

Därför vill vi ge dig en plats där du får landa i dig själv, känna in vad du vill välja och hitta lugnet inom dig.

Bra att veta om retreaten

Plats
Bystugan i Björsgrop, utanför Leksand.
Adress: Ytteråkerö, Björsgropsvägen 36

Datum och Tid
Lördag 1/6, 09:00-17:00
Söndag 2/6, 09:00-15:00

Din investering
1 240 kr

Detta ingår
Vi bjuder på fika, snacks och te. Det finns yogamattor och filtar på plats.

Ta med dig
Ta med dig egen lunch, det finns möjlighet att värma den i mikrovågsugn. Du får gärna ta med din egen yogamatta/ liggunderlag, en extra filt och kudde för att göra det ännu mer bekvämt. Ta med kläder efter väder och något att sitta på utomhus då vi också kommer att göra yoga direkt på marken. En varm tröja och yllestrumpor kan vara skönt att ha på sig under meditationer/avslappning.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info@annaslivskraft.se
Ange namn, e-post, mobilnummer och eventuella matallergier. Din plats är säkrad när betalningen har kommit in. Ange i anmälan om du vill betala med swish eller på faktura.

Tips på boende
För dig som vill bo i närheten av retreaten kan vi tipsa om boende som ligger på 5 minuters avstånd med bil. Läs mer här:
Moskogen hotellstugor och restaurang

Varmt välkommen önskar Annas Livskraft och
Inspiration Linda Andersson